Održan sastanak Upravnog odbora!

Dana 05.03.2021. godine održan je sastanak Upravnog odbora kluba IPA Međimurje u prostorijama PU međimurske, i to nakon nešto dužeg vremena, zbog situacije s epidemijom koronavirusa. 
Na sastanku je predsjednik izvijestio o financijskim pokazateljima za proteklu 2020. godinu, a koji su više negoli dobri, jer je zbog epidemije bio otkazan veći dio planiranih aktivnosti. Održan je Vincekov pohod i Memorijalna trka Željko Murk te su podržane organizacije nogometnog turnira povodom Dana policije i Skupština IPA Sekcije Hrvatske. Najveći planirani događaj u 2020.g. trebala je biti IPA motorijada koja je odgođena za neka bolja vremena. 
Klub je kupio maskice i blokove za svakog člana i isti su darivani uz članske iskaznice. 
Tajnik Dario Srnec izvijestio je da je preostalo još nekih 60-tak iskaznica za uručiti i da je krajnji rok 31.03. do kada očekuje da će iste biti uručene.
Zamjenik Željko Turk izvijestio je o pokretanju humanitarne akcije za uređenje doma jednom policijskom službeniku u Petrinji te da je akciju podržalo rukovodstvo PU međimurske, a uključit će se i sindikati. Ujedno je bilo riječi o predstojećoj sjednici Upravnog odbora Sekcije, 06.03.2021.g. u Lovranu gdje će se raspravljati o kandidatima za predsjednika i mjesta na listama. Klub je sukladno dogovoru s zamjenikom Turkom, koji je do sada obnašao zahtjevnu funkciju Glavnog tajnika Sekcije, i na tome mu čestitamo, odlučio da isti bude kandidiran ispred kluba za čelna mjesta u Sekciji, pa će sukladno tome biti upućen javni dopis Sekciji o kandidaturi kako bi nositelj/i mogli uzeti u obzir prijedlog kluba. Također je zauzet stav da u slučaju da zamjenik
Turk odabere neku drugu funkciju, da će ispred kluba biti kandidiran tajnik Dario Srnec za neku od čelnih mjesta u Sekciji, jer klub svojim radom i rezultatima na domaćem i ino planu, to zaslužuje!
Predsjednik je izvijestio o planiranim radovima u IPA Centru te o projektu povodom obilježavanja 30. godišnjice odlaska u obranu Vukovara, zadnje grupe međimurskih i varaždinskih policajaca, okupljenih u Zasebnu policijsku postrojbu PU varaždinske. Tim povodom od 04.-12.09.2021.g. vozio bi se biciklistički maraton od Dubrovnika do Vukovara, u spomen na sva bojišta na kojima su bili međimurski i varaždinski policajci. Partner projekta je Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora - podružnica Varaždin. Projekt je kandidiran na natječaju Međimurske županije. 
Na kraju sastanka dogovoreno je da će se kroz dva do tri tjedna održati on line sjednica Skupštine kluba putem Google meet tako da će se svi moći uključiti putem Google preglednika na računalu ili korištenjem Google meet aplikacije na mobitelu (ako ju nemate instaliranu potrebno je istu instalirati).
Servo per amikeco!