Posjet aeromitingu u Zeltwegu!

Regionalni klub IPA Međimurje organizira izlet na Aeromiting koji se održava 6. i 7. rujna 2019. godine u Republici Austriji u gradu STEIERMARK/ZELTWEG pod nazivom „AIRPOWER 19“.

Rečeni Aeromiting posjetili bi drugog dana održavanja tj. 07.09.2019. godine (subota) a na put bi se krenulo u ranim jutarnjim satima u 03,00 sati. Povratak se očekuje oko 22,00 sata.  Prijevoz je osiguran putem Rudi travel iz Čakovca. Sam ulaz na Aeromiting je besplatan, a troškovi prijevoza iznose 110 kuna.

Prijave se primaju kod tajnika Daria Srnca ili blagajnice Sanje Pfeifer, a sve dodatne obavijesti u svezi Aeromitinga mogu se dobiti kod predsjednika Darka Dragičevića, 098/202-947. Prijave se primaju do 02.09.2019. godine.

Više informacija na http://airpower.gv.at/

PREPORUKA ŠTA PONIJETI NA PUT:

          Slojevitu odjeću ( jutro može biti hladno), kišnu kabanicu ili kišobran, sklopivu stolicu, piće i nešto za jelo – na prostoru aeromitinga je organizirana ugostiteljska ponuda, određene rekvizite – dalekozori, fotoaparati, šilter kape ili druga zaštita za glavu i za one osjetljive na sunce krema za sunčanje