25.05.2022

IPA Moto susret 2022

Regionalni klub IPA Međimurje – Čakovec, uz potporu IPA Sekcije Hrvatske i Regionalnog kluba IPA Varaždin, organizira 5. tradicionalni moto susret IPA članova iz prijateljskih Sekcija.

Moto susret će se održati u vremenu od 25. do 29. 05. 2022. godine u Republici Hrvatskoj - u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji.

Krilatica IPA-e je „Servo per amikeco“ – „Služiti kroz prijateljstvo“. U tom duhu je i cilj moto susreta, a to je produbljivanje prijateljstva i razvijanje suradnje među policijskim službenicima i prijateljima IPA-e, zaljubljenika u vožnju na motociklima.

Tijekom vožnje planiran je obilazak sjevernog dijela Republike Hrvatske, sportske igre, društvene večere i puno zanimljivog programa. 

Prijave učesnika primaju se do 15.04.2022. godine do 24,00 sati na mail ipamotocroatia@gmail.com

Rezervacija i plaćanje smještaja vrši se online ili fizičkim dolaskom u putničku agenciju ”RUDI TRAVEL”. Paket aranžmani za booking smještaja su na službenoj stranici putničke agencije na https://boje-medimurja.com ili se upit može poslati preko e-mail-a: sales@rudi-express.hr (”RUDI TRAVEL” Čakovec, Tome Masaryka 24)

Program moto susreta te ostale korisne informacije bit će objavljene na web-stranicama https://boje-medimurja.com i www.ipa-medjimurje.hr

Učesnici sami snose troškove smještaja u hotelima ili drugim vrstama smještaja (noćenje s doručkom).

Sudionici koji neće koristiti smještaj dužni su popuniti tablicu 2., i istu dostaviti na mail ipamotocroatia@gmail.com  Kotizacija po danu iznosi 100,00 kn i plaća se na račun kluba IPA Međimurje. Prijave se primaju do 20.05.2022. godine

Kod prijave je potrebno navesti osobne podatke za osobe koje će biti u sobi, broj nekog osobnog dokumenta, veličinu majice, broj motorista i suvozača, osobne sklonosti vezane na prehranu – popunjenu tabelu prijave za sudionike potrebno je dostaviti na sljedeći e-mail ipamotocroatia@gmail.com .  

NAPOMENA: Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost te su dužni pridržavati se uputa organizatora i prometnih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za štetu nastalu u prometnoj nesreći, oštećenja motocikla i/ili opremi, za krađu motocikla i/ili opreme. Svaki učesnik je odgovoran za svoje osobo putno osiguranje. Organizator skupa zadržava pravo da uslijed nedoličnog ponašanja ili kršenja pravila grupne vožnje, isključi kršitelja bez povrata novca. Organizator zadržava pravo na izmjene u programu, o čemu će pravovremeno izvijestiti učesnike.

13.04.2022

Održana godišnja Skupština kluba

Dana 13.04.2022. godine s početkom u 14,00 sati u restoranu PU međimurske, održana je godišnja Skupština kluba IPA Međimurje.
Nakon uvodnih riječi, himni RH i IPA-e, minute šutnje, prisutne je pozdravio ispred PU međimurske i načelnika koji je bio spriječen, zamjenik načelnika Vladimir Faber. 
Na Skupštini je predsjednik Darko Dragičević podnio financijsko izvješće za 2021. godinu, izvješće o provedenim aktivnostima u 2021. godini te Plan prihoda i rashoda za 2022. godinu i Plan aktivnosti za 2022.godinu. Predsjednik Nadzornog odbora, Zlatko Baranašić prezentirao je izvješće s održanog sastanka NO, u svezi poslovanja kluba u 2021. godini te je zaključak da se poslovalo uspješno, zakonito i po principu dobrog gospodarenja. 
Sva izvješće i planovi usvojeni su jednoglasno.
Od ostalih pitanja izglasano je da se odustaje od bodovanja aktivnosti članstva, što je bilo doneseno 2019. godine na Skupštini te da članovi kojima je zbog bolesti zdravlje u značajnoj mjeri narušeno i iziskuje značajna sredstva, neće plaćati godišnju članarinu klubu.
U narednom razdoblju klub iščekuje organizacija IPA moto susreta u vremenu od 25.-29.05.2022. godine u Čakovcu, kojem je klub domaćin i očekuje se dolazak oko 150 sudionika. Predsjednik je pozvao da se jave svi koji bi pomogli kod organizacije. Nastavak uređenja IPA Centra, u kojem se dovršava pješački most, bit će tijekom 2022.  godine prioritet. Na Skupštini je donesena odluka da klub plaća u potpunosti ili dio troškova putovanja kada članovi žele sudjelovati na nekom druženju, npr. rafting u organizaciji IPA Bihać, dok kod natjecanja gdje predstavljaju klub, da će biti pokriveni svi troškovi.
Skupština je završila u prijateljskom druženju.   
08.04.2022

Poziv na Skupštinu kluba!

Poštovane/i članice/ovi, Regionalnog kluba IPA Međimurje – Čakovec!

Dana  13. travnja 2022.g. s početkom u 14,00 sati, u restoranu PU međimurske, održat će se godišnja Skupština Regionalnog kluba IPA Međimurje.

Dnevni red:

1)        Izvješća o financijskom poslovanju i provedenim aktivnostima u 2021.g.

2)        Izvješće Nadzornog odbora za 2021.godinu

3)        Plan aktivnosti u 2022.g. i Plan prihoda i rashoda u 2022.g.

4)        Razno 

MOLIMO VAS DA SVOJIM UKLJUČIVANJEM UVELIČATE SKUPŠTINU TE AKTIVNO SUDJELUJETE U RADU UDRUGE. 

         S poštovanjem!

01.01.2022

Nove članske iskaznice!

Poštovani članovi IPA Međimurje!
Stigle su članske iskaznice i naljepnice za vozilo /bijela naljepnica sa oznakom godine 2022., IPA-e Hrvatske Sekcije za 2022 godinu.
Rok za uručenje iskaznica je 30.ožujak 2022 godine.
Cijena je ista kao i prošlih godina, 150 kn.
Iskaznice možete podići kod tajnika Daria Srneca ili blagajnice Sanje Pfeifer.
Svi koji nisu u mogućnosti doći i preuzeti iskaznicu, mogu uplatiti na račun kluba članarinu i javiti rečenima da im pošalju poštom.
Račun: Privredna banka , IBAN HR5323400091116019874

  1