Članovi kluba na III. IPA Svjetskim igrama u Rumunjskoj!

Članovi Regionalnog kluba IPA Međimurje - Čakovec, nastupili su na III. IPA Svjetskim igrama u Brasovu, u Rumunjskoj koje su se održale od 19. do 24. svibnja 2024.g. Na igrama je IPA Sekciju Hrvatska predstavljalo 22 sudionika. Međimurski klub predstavljale su streljačice Gordana Štefinec, Tajana Crnetić i Adela Mesarić Baranašić te strijelci Damir Novak, Vjeran Horvat i Goran Sokač. Pucalo se iz pištolja Glock kalibra 9 mm šest serija po pet metaka u metu za precizno gađanje.
Nakon odrađenog natjecanja Vjeran Horvat je zauzeo 15. mjesto, Goran Sokač 29. mjesto i Damir Novak 34. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji dok je ekipa Hrvatske zauzela 7. mjesto.
U ženskoj konkurenciji Gordana Štefinec zauzela je 9. mjesto, Tatjana Crnetić 20. mjesto i Adela Mesarić Baranašić 29. mjesto dok je ekipa Hrvatske zauzela 5. mjesto. Igre su bile prilika za druženje i stjecanje novih prijateljstava, što naši predstavnici nisu propustili! Hvala IPA Sekciji Hrvatska na logistici i pokrivanju troškova, zlatnom pokrovitelju poduzeću Cratis iz Varaždinu te poduzeću Kabel-Mont iz Domašinca na potpori kod prijevoza! Zahvala sudionicima na trudu i izdvojenom vremenu! Servo per amikeco!