Donacija baterijskih svjetiljki!

Regionalni klub IPA Međimurje i Podružnica Varaždin, Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a, obratili su se poduzeću „A/D ELECTRONIC“ d.o.o iz Čakovca, višegodišnjem partneru udruga, kako bi osigurali baterijske svjetiljke za potrebe rada policijskih službenika PU Međimurske i PU Varaždinske (PP Varaždin). Kako su postojeće baterijske svjetiljke često u uporabi, njihovo stanje i broj, iziskivalo je novu nabavku istih te su to prepoznali u IPA Međimurju i NSD MUP-a. Ukupno je kupljeno, uz poseban popust rečenog poduzeća, 16 baterijskih svjetiljki marke NEBO te dvije marke IMALENT s punjivim ulošcima i punjačima, koje su posebnih karakteristika (5.380 lm, kompas, temperatura..). Ukupna vrijednost nabavljene opreme je oko 6.800 kuna. 

Ovo je već treća hvalevrijedna suradnja udruga s poduzećem „A/D ELECTRONIC“, u proteklih više godina, a koje su rezultirale nabavom značajnog broja baterijskih svjetiljki za potrebe dviju policijskih uprava. Nabavljenu opremu dana 29.04.2021. godine u prostorijama poslovnice u Čakovcu, preuzeli su od vlasnika poduzeća Roberta Hajdarovića, predsjednik i tajnik IPA Međimurje, Darko Dragičević i Dario Srnec te predsjednik Podružnice Varaždin, NSD MUP-a, Dražen Komes. Iste su dalje predane policijskim upravama na korištenje i bit će od velike koristi za daljnji rad. 
Tvrtka A/D ELECTRONIC d.o.o. osnovana je 1993. godine i od tada uspješno posluje u svijetu trgovine elektroničkim dijelovima i povezanim proizvodima. Maloprodajna mreža se sastoji od dvije poslovnice u Čakovcu i Varaždinu. Tvrtka se bavi prodajom proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača od kojih su neki: Velleman, Led Lenser, Klarus, Toshiba, Tecxus, Axiomet, True Utility, Visaton i još mnogih drugih. 
Kao dodatni poklon svim policijskim službenicima, poduzeće „A/D ELECTRONIC“ u mjesecu svibnju i lipnju, poklanja svim policijskim službenicima popust od 20% na redovne cijene svih baterijskih svjetiljki (ne pribraja se na proizvode u akciji). Kupnja se može obaviti u poslovnicama u Čakovcu i Varaždinu (uz predočenje policijske iskaznice ili značke, kao i iskaznice IPA-e ili NSD MUP-a), ili putem upita na njihovu mail adresu prodaja@ad-electronic.hr uz scan ili sliku prije rečenih dokaza o statusu. 
Iskrena hvala partneru na iskazanom razumijevanju i podršci.