IPA Moto susret 2022

Regionalni klub IPA Međimurje – Čakovec, uz potporu IPA Sekcije Hrvatske i Regionalnog kluba IPA Varaždin, organizira 5. tradicionalni moto susret IPA članova iz prijateljskih Sekcija.

Moto susret će se održati u vremenu od 25. do 29. 05. 2022. godine u Republici Hrvatskoj - u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji.

Krilatica IPA-e je „Servo per amikeco“ – „Služiti kroz prijateljstvo“. U tom duhu je i cilj moto susreta, a to je produbljivanje prijateljstva i razvijanje suradnje među policijskim službenicima i prijateljima IPA-e, zaljubljenika u vožnju na motociklima.

Tijekom vožnje planiran je obilazak sjevernog dijela Republike Hrvatske, sportske igre, društvene večere i puno zanimljivog programa. 

Prijave učesnika primaju se do 15.04.2022. godine do 24,00 sati na mail ipamotocroatia@gmail.com

Rezervacija i plaćanje smještaja vrši se online ili fizičkim dolaskom u putničku agenciju ”RUDI TRAVEL”. Paket aranžmani za booking smještaja su na službenoj stranici putničke agencije na https://boje-medimurja.com ili se upit može poslati preko e-mail-a: sales@rudi-express.hr (”RUDI TRAVEL” Čakovec, Tome Masaryka 24)

Program moto susreta te ostale korisne informacije bit će objavljene na web-stranicama https://boje-medimurja.com i www.ipa-medjimurje.hr

Učesnici sami snose troškove smještaja u hotelima ili drugim vrstama smještaja (noćenje s doručkom).

Sudionici koji neće koristiti smještaj dužni su popuniti tablicu 2., i istu dostaviti na mail ipamotocroatia@gmail.com  Kotizacija po danu iznosi 100,00 kn i plaća se na račun kluba IPA Međimurje. Prijave se primaju do 20.05.2022. godine

Kod prijave je potrebno navesti osobne podatke za osobe koje će biti u sobi, broj nekog osobnog dokumenta, veličinu majice, broj motorista i suvozača, osobne sklonosti vezane na prehranu – popunjenu tabelu prijave za sudionike potrebno je dostaviti na sljedeći e-mail ipamotocroatia@gmail.com .  

NAPOMENA: Svi učesnici voze na vlastitu odgovornost te su dužni pridržavati se uputa organizatora i prometnih propisa. Organizator ne snosi odgovornost za štetu nastalu u prometnoj nesreći, oštećenja motocikla i/ili opremi, za krađu motocikla i/ili opreme. Svaki učesnik je odgovoran za svoje osobo putno osiguranje. Organizator skupa zadržava pravo da uslijed nedoličnog ponašanja ili kršenja pravila grupne vožnje, isključi kršitelja bez povrata novca. Organizator zadržava pravo na izmjene u programu, o čemu će pravovremeno izvijestiti učesnike.