19.09.2024

Izlet na otok Lastovo!

Regionalni klub IPA Međimurje - Čakovec, vodi vas na Lastovo u terminu od 19. do 22. rujna 2024.g.! Izlet je namijenjen članovima kluba i prijateljima te ukoliko ostane mjesta, za ostale članove IPA-e! Program i cijena od 220 eura po osobi, osmišljeni su po low budget principu i ukjučuju 3 polupansiona, prijevoz turističkim autobusom i trajektom, dvokrevetne sobe s pogledom na more ili park te putno osiguranje! Sobe se popunjavaju po redu prijave. Organizator će dodatni program objaviti uoči putovanja s cijenama i terminima (planinarenje, vožnja brodom oko otoka Lastova...)! Kod prijave se uplaćuje min. 50 eura po osobi te je ostatak potrebno uplatiti do 10. 9. 2024. g. Rok za prijave je do popunjavanja rezerviranih soba u hotelu, odnosno 18. 8. 2024. g. i nakon toga roka svatko tko odustane mora si naći zamjenu ako želi povrat uplaćenog novca!
Prijave kod blagajnice Sanje, tajnika Daria ili pred. Darka! Servo per amikeco!

30.05.2024

Planinarenje na Veliku planinu u Sloveniji!

Poštovani izletnici na Veliku Planinu, obavještavamo vas da je odgođeno putovanje koje smo planirali 30.05.2024. godinu, zbog najave lošeg vremena! Više sreće na proljeće druge godine! Novac će se vratiti ili može ostati na računu za one koji su se prijavili za izlet na otok Lastovo! Servo per amikeco!
24.05.2024

Članovi kluba na III. IPA Svjetskim igrama u Rumunjskoj!

Članovi Regionalnog kluba IPA Međimurje - Čakovec, nastupili su na III. IPA Svjetskim igrama u Brasovu, u Rumunjskoj koje su se održale od 19. do 24. svibnja 2024.g. Na igrama je IPA Sekciju Hrvatska predstavljalo 22 sudionika. Međimurski klub predstavljale su streljačice Gordana Štefinec, Tajana Crnetić i Adela Mesarić Baranašić te strijelci Damir Novak, Vjeran Horvat i Goran Sokač. Pucalo se iz pištolja Glock kalibra 9 mm šest serija po pet metaka u metu za precizno gađanje.
Nakon odrađenog natjecanja Vjeran Horvat je zauzeo 15. mjesto, Goran Sokač 29. mjesto i Damir Novak 34. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji dok je ekipa Hrvatske zauzela 7. mjesto.
U ženskoj konkurenciji Gordana Štefinec zauzela je 9. mjesto, Tatjana Crnetić 20. mjesto i Adela Mesarić Baranašić 29. mjesto dok je ekipa Hrvatske zauzela 5. mjesto. Igre su bile prilika za druženje i stjecanje novih prijateljstava, što naši predstavnici nisu propustili! Hvala IPA Sekciji Hrvatska na logistici i pokrivanju troškova, zlatnom pokrovitelju poduzeću Cratis iz Varaždinu te poduzeću Kabel-Mont iz Domašinca na potpori kod prijevoza! Zahvala sudionicima na trudu i izdvojenom vremenu! Servo per amikeco!
20.04.2024

Popust za članove IPA-e za bazene hotela Minerva!

Popust za članove IPA-e!
Reg.klub IPA Međimurje - Čakovec, potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji s Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, kojim je omogućeno članovima IPA-e, korištenje rekreacijskih bazena hotela Minerva, uz popust od 10% (kod kupnje potrebno je predočiti važeću IPA člansku iskaznicu). Više o hotelu pronađite na web stranicama https://www.minerva.hr/minerva/minerva/
Servo per amikeco!

  1