Izborna Skupština kluba IPA Međimurje

 Dana 04.03.2023. godine s početkom u 18,00 sati, u sali Hotela Park, u Čakovcu, održana je izborna Skupština Regionalnog kluba IPA Međimurje - Čakovec. Na početku se članovima obratio načelnik PU međimurske, Ivan Sokač i glavna tajnica Hrvatske Sekcije, Vesna Žnidarić Bolarić te je uručeno srebrno odličje Sekcije, Tanji Martinić i brončano odličje Lucijanu Bediću. Počasnom članu Alojziju Šestanu uručena je zlatna plaketa Sekcije, za dugogodišnje podupiranje rada kluba te je isti pred. Dragičeviću uručio pozlaćeni prikaz zaštitne kacige, poduzeća Sestan- Busch povodom 25. godišnjice rada kluba.
U radnom dijelu krenulo se s izmjenama članka 15. Statuta kluba (članstvo u klubu), pa izvješće o aktivnostima u mandatu UO u 2022.g. i Plan rada za 2023. godinu te financijsko poslovanje kluba u 2022. godini i izvješće Nadzornog odbora, Sve je jednoglasno prihvaćeno. Potom je uslijedilo razrješenje dosadašnjih članova Upravnog i Nadzornog odbora te Suda časti i izvješće tajnika Daria Srneca o pristiglim prijavama za funkcije i sudjelovanje u tijelima Udruge. Kako nije bilo prijava a niti se tko od prisutnih kandidirao na Skupštini, predložen je dosadašnji pred. Darko Dragičević za novog/starog predsjednika. Isti je predložio Upravni odbor u neizmjenjenom sastavu te neke promjene u Nadzornom odboru i Sudu časti. Jednoglasno su prihvaćene liste i sastavi su slijedeći:
Članovi Upravnog odbora: pred. Darko Dragičević, zamjenik Željko Turk, tajnik Dario Srnec, blagajnica Sanja Pfeifer, članovi Ivana Stanko, Danijela Turk, Tihomir Dominić i Nenad Risek.
Članovi Nadzornog odbora: pred. Zlatko Baranašić, članovi Danijel Laptoš i Jožef Pfeifer.
Članovi Suda časti: pred. Dragan Stojić, članovi Josip Ljubić i Ljubomir Bistrović
Likvidatorica je ostala ista, Danijela Dragičević.  
Nakon službenog dijela u 20,00 sati, u istom hotelu uslijedio je svečani dio, večera s članovima kluba i njihovim pratnjama te gostima koji su pristigli iz slovenskih IPA klubova, IPA Štajerska i  IPA Pomurje, mađarskog kluba IPA Szombathely i hrvatskih klubova IPA Varaždin, IPA Hrvatsko zagorje te IPA Primorsko-goranske. Na večeri se pridružio uz glavnu tajnicu Vesnu i predsjednik IPA Hrvatske Sekcije, Miljenko Vidak, koji se uz predsjednika kluba, obratio okupljenima u uvodnom dijelu te naglasio da je IPA Međimurje najstariji klub u RH i jedan od najaktivnijih, s značajnim brojem sportskim, zabavnim, rekreativnim i stručnim manifestacijama kao i izletima diljem Hrvatske i Europe! U drugom dijelu protokola obratili su se i predsjednik mađarskog kluba IPA Szombathely, Atila Ribes i pred. IPA Hrv.zagorje, Stjepan Šalamon. Povodom 25. godišnjice osnivanja kluba, dodijeljena su priznanja, odličja i plakete, zaslužnim članovima i institucijama, koji još do sada nisu primili takva priznanja. Laureati su:
Zlatna plaketaAlojzije Šestan, Dario Bihar, Policijska uprava međimurska i Općina Nedelišće
Zlatna odličja: Streljača ekipa - Marija Horvat, Marija Bujanić, Gordana Štefinec (zlatne na 2. IPA svj. igrama u Crnoj Gori), Marijan Janušić, Alojz Tomšić
Srebrna odličja: Vjeran Horvat, Sanja Pfeifer, Tihomir Dominić, Siniša Novak, Tanja Martinić, Nenad Risek, Danijela Turk, Nikola Novinšćak
Brončana odličja: Zoran Horvat, Mirko Košir, Lucijano Bedić, Josip Ljubić, Juraj Hergotić i Marinko Šergić 
Priznanje Sekcije: Mladen Kelnerić, Borisu Perovskom, Željku Robu, Ivici Vidoviću, Mario Fundak, Zdravko Orehovec, Damir Golubić, Dragutin Topolnjak, Danijel Laptoš, Željko Kodba, Ljubomir Bistrović i Tomica Belić.
U nastavku programa glasnu riječ imali su članovi benda Rangers bend, koji su svojom svirkom podigli atmosferu na pravu slavljeničku, kakva i priliči proslavi jubilea najstarijeg kluba. Rezanje torte od strane pred. Vidaka i pred. Dragičevića, bila je završna protokolarna točka i moglo se krenuti u cjelonoćno druženje, jer su zadnji napuštali hotel u jutarnjim satima! Iskrena hvala svim članovima koji su došli na Skupštinu i večeru, uzvanicima, prestavnicima klubova, presjedniku Vidaku i glavnoj tajnici Vesni, vrijednom osoblju i Upravi hotela Park iz Čakovca, bendu, načelniku Ivanu Sokaču, vinariji Tomšić i Novinščak, tvornici kolača "Međimurske slastice", destileriji obitelji Kelnerić i Alojzu Šestanu na vrijednom daru za klub.