19.09.2024

Izlet na otok Lastovo!

Regionalni klub IPA Međimurje - Čakovec, vodi vas na Lastovo u terminu od 19. do 22. rujna 2024.g.! Izlet je namijenjen članovima kluba i prijateljima te ukoliko ostane mjesta, za ostale članove IPA-e! Program i cijena od 220 eura po osobi, osmišljeni su po low budget principu i ukjučuju 3 polupansiona, prijevoz turističkim autobusom i trajektom, dvokrevetne sobe s pogledom na more ili park te putno osiguranje! Sobe se popunjavaju po redu prijave. Organizator će dodatni program objaviti uoči putovanja s cijenama i terminima (planinarenje, vožnja brodom oko otoka Lastova...)! Kod prijave se uplaćuje min. 50 eura po osobi te je ostatak potrebno uplatiti do 10. 9. 2024. g. Rok za prijave je do popunjavanja rezerviranih soba u hotelu, odnosno 18. 8. 2024. g. i nakon toga roka svatko tko odustane mora si naći zamjenu ako želi povrat uplaćenog novca!
Prijave kod blagajnice Sanje, tajnika Daria ili pred. Darka! Servo per amikeco!
30.05.2024

Planinarenje na Veliku planinu u Sloveniji!

NOVI TERMIN - 30.SVIBNJA 2024. GODINE!
Poštovani!
Policijska udruga IPA Međimurje - Čakovec, organizira izlet na Veliku planinu, u Sloveniji, dana 30.05.2024.g.! Polazak autobusa će biti u 06:30 sati ispred PU međimurske u Čakovcu, i u 7:00 sati ispred zgrade PP Varaždin u Varaždinu. Po dolasku u podnožje Velike planine slijedi iskrcaj izletnika koji će ići pješice (laganim hodom, na srednje zahtjevnoj stazi oko 3 sata) i vožnja do gondole za one koji će ići istom, i kupiti si kartu. Uživanje u prekrasnom panoramskom pogledu na Kamnik, Domžale, Ljubljanu i Krvavec. Šetnja među autohtonim planinarskim kolibama, slobodno vrijeme za fotografiranje i kušanje specijaliteta kao što su skutni štrukli i žganci s kiselim mlijekom. Posjet kapelici Majke Božje Sniježne, Preskarjevog muzeja (individualna doplata od 3 EUR po želji na licu mjesta) i špilje Vetrnice. Povratak u dolinu u poslijepodnevnim satima. Odlazak autobusom do izvora rijeke Kamniške Bistrice. Šetnja prekrasnim zelenim prirodnim okruženjem do izvora rijeke. Dolazak u Varaždin/Čakovec u večernjim satima.
Cijena je 25 eura po izletniku. Prijave se primaju kod blagajnice Sanje Pfeifer, tajnika Daria Srneca i pred. Darka Dragičevića do 27.05.2024.g. do 15,00 sati. U slučaju najave lošeg vremena, u ponedjeljak 27.05.2024.g. organizator će objaviti odgodu izleta za mjesec svibanj. Servo per amikeco!
Cijene žičare pogledajte ovdje http://www.velikaplanina.si/cenik/
20.04.2024

Popust za članove IPA-e za bazene hotela Minerva!

Popust za članove IPA-e!
Reg.klub IPA Međimurje - Čakovec, potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji s Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, kojim je omogućeno članovima IPA-e, korištenje rekreacijskih bazena hotela Minerva, uz popust od 10% (kod kupnje potrebno je predočiti važeću IPA člansku iskaznicu). Više o hotelu pronađite na web stranicama https://www.minerva.hr/minerva/minerva/
Servo per amikeco!
01.03.2024

Godišnja Skupština kluba!

Regionalni klub IPA Međimurje - Čakovec, održao je dana 01.03.2024.g. godišnju Skupštinu kluba, u restoranu PU međimurske. Nakon minute šutnje za sve poginule i nestale članove i policajce te uvodnih riječi pred. Dragičevića, prisutne je ispred PU međimurske pozdravio v.d. načelnik Danijel Mikulić. Kroz točke dnevnog reda, prezentirano je financijsko izvješće i izvješće NO, provedene i planirane aktivnosti te plan prihoda i rashoda za 2024.g. Zaključeno je da se uspješno poslovalo i da se tako nastavi. Poslije sjednice i okrijepe, uslijedio je turnir u belotu! Nakon višesatnih odmjeravanja kartaških vještina, dobiven je najuspješniji par! Članovi Željko Kodba i Tihomir Dominić pobijedili su u finalu par Dario Srnec i Darko Dragičević! Pobjednicima su uručene nagrade i polako se završilo jedno lijepo druženje! Čestitke pobjednicima i zahvala svima koji su pomogli u organizaciji, osobito kuharu Josipu Ljubiću!

  1