Motoristi iz kluba IPA Međimurje na IPA motorijadi u Crnoj Gori!

U vremenu od 18. do 22. rujna 2019. godine u Crnoj Gori održan je četvrti IPA Moto susret u organizaciji Moto Klub Bezbjednost iz Herceg-Novog i IPA  Sekcijom Crna Gora. Klub IPA Međimurje predstavljalo je 15 članova i prijatelja s 11 motocikala, predvođeni počasnim članovima Zvonimirom Strahijom i Antunom Hamerom. Međimurskim motoristima pridružili su se prijatelji IPA-e iz Varaždina predvođeni Darkom Mehunom.
Učesnici moto susreta bili su članovi IPA moto klubova iz Srbije, Slovenije, Makedonije, BiH, Hrvatske, Slovačke i Crne Gore koji su imali priliku upoznati se sa znamenitostima, tradicijom i ljepotama Crne Gore. Karavana od 120 motorista tijekom 4 dana prošla je kroz Budvu, Kotor, Tivat, Herceg-Novi, Cetinje, Lovćen, Njeguše i Žabljak. S izletničkim brodom “Marija D”, obišli su peraška otočja, vozili čuveni “Prsten Durmitora” te uživali u čarima Crnog jezera.
Domaćini su organizirali raznovrstan program u kojem nije nedostajalo druženja, sportskog natjecanja, pjesme i veselja te im se mora odati priznanje na iznimnoj organizaciji moto susreta, koju će biti teško nadmašiti slijedeće godine.
Na završnoj večeri jednoglasno je donesena odluka da je slijedeće godine domaćin Hrvatska, odnosno klub IPA Međimurje, jer je međimurski klub bio sudionik svih susreta koji su do sada održani i sudjeluje s najvećim brojem motorista iz Hrvatske.
Velika misija je pred klubom IPA Međimurje i pripreme su već krenule a motoristi pripremajte svoje motore!