Održana godišnja Skupština kluba

Dana 13.04.2022. godine s početkom u 14,00 sati u restoranu PU međimurske, održana je godišnja Skupština kluba IPA Međimurje.
Nakon uvodnih riječi, himni RH i IPA-e, minute šutnje, prisutne je pozdravio ispred PU međimurske i načelnika koji je bio spriječen, zamjenik načelnika Vladimir Faber. 
Na Skupštini je predsjednik Darko Dragičević podnio financijsko izvješće za 2021. godinu, izvješće o provedenim aktivnostima u 2021. godini te Plan prihoda i rashoda za 2022. godinu i Plan aktivnosti za 2022.godinu. Predsjednik Nadzornog odbora, Zlatko Baranašić prezentirao je izvješće s održanog sastanka NO, u svezi poslovanja kluba u 2021. godini te je zaključak da se poslovalo uspješno, zakonito i po principu dobrog gospodarenja. 
Sva izvješće i planovi usvojeni su jednoglasno.
Od ostalih pitanja izglasano je da se odustaje od bodovanja aktivnosti članstva, što je bilo doneseno 2019. godine na Skupštini te da članovi kojima je zbog bolesti zdravlje u značajnoj mjeri narušeno i iziskuje značajna sredstva, neće plaćati godišnju članarinu klubu.
U narednom razdoblju klub iščekuje organizacija IPA moto susreta u vremenu od 25.-29.05.2022. godine u Čakovcu, kojem je klub domaćin i očekuje se dolazak oko 150 sudionika. Predsjednik je pozvao da se jave svi koji bi pomogli kod organizacije. Nastavak uređenja IPA Centra, u kojem se dovršava pješački most, bit će tijekom 2022.  godine prioritet. Na Skupštini je donesena odluka da klub plaća u potpunosti ili dio troškova putovanja kada članovi žele sudjelovati na nekom druženju, npr. rafting u organizaciji IPA Bihać, dok kod natjecanja gdje predstavljaju klub, da će biti pokriveni svi troškovi.
Skupština je završila u prijateljskom druženju.