05.10.2023

Izlet na Mljet - RASPRODANO!

Poštovane/i!
Nastavljajući tradiciju putovanja članova i prijatelja IPA Međimurje, prije negoli ikada do sada, krenuli smo u organizaciju izleta u 2023. godini i to na otok Mljet! Povoda za ranu najavu je više, od toga da bi mogli početi otplaćivati izlet uplatama od dana prijave pa do toga da si možete rezervirati termin na vrijeme.
Određene detalje još uvijek dogovaramo, ali ono što znamo je slijedeće:
Termin: 05.- 08.10.2023.g. (tri polupansiona u hotelu Odisey na otoku Mljetu)
Program: Ston, Mljet, Korčula i još nešto "šaranja" jugom Hrvatske (putovati IPA-om nikad nije dosadno a bus poduzeća Rudi travel uvijek spreman i udoban)
Cijena: manje od 200 eura po osobi (predlažemo da se kod prijave uplati početnih 30 eura po osobi i tako mjesečno sve do objave konačne cijene) 
Prijave se primaju kod tajnika, blagajnice ili predsjenika (znato koji su), do popune autobusa, odnosno 48 mjesta ili ti ga 24 dvokrevetnih soba. Svi koji se prijave i uplaćuju rate, imaju pravo odustati do 01.09.2023. g. i bit će im vraćen novac, a nakon toga moraju si naći zamjenu (ako nema klub već predbilježenih članova) te tako ostvariti si povrat novca. 
Izletnike očekuje rekreacija, opuštanje, uživanje u prirodnim ljepotama, morski zrak, dobar provod i vesela atmosfera potaknuta određenim stimulansima iz prtljažnika i vlastitih rezervi!
Vidimo se! U rujnu više detalja!
Servo per amikeco! 
01.06.2023

Svi za Marijana!

Nakon hvalevrijedne akcije Policijske uprave međimurske, kojoj su se pridružili udruga IPA Međimurje-Čakovec, policijski sindikati, jedinica lokalne samouprave, određena poduzeća, prijatelji i poznanici, sakupljen je novac kojim je kupljen našem članu Marijanu Janušiću. Specijalizirani bicikl namijenjen osobama s poteškoćama u kretanju nužan mu je nakon pada na biciklističkom maratonu od Dubrovnika do Vukovara, koji se vozio u znak sjećanja na poginule međimurske policajce. Bicikl, vrijedan nekoliko tisuća eura, predan mu je 12. travnja 2023.g. u prostorijama PP Mursko Središće. 

Kako je to bio samo početak pomaganja Marijanu da si život prilagodi novo nastalim okolnostima, udruga IPA Međimurje - Čakovec, kreće s uređenjam kupaonice u njegovoj kući, kako bi bila prilagođena njegovim potrebama i mogućnostima. Pločice, sanitarije i materijal rezervirane su u trgovini Đurkin i čeka se isporuka, staklo za kadu se dogovara a pregovori s majstorima su u tijeku i to većinom iz policijskih redova i Marijanove obitelji! Kako bi što prije bili gotovi kad krenu radovi, pozivam dragovoljce da mi se jave, osobito keramičare, električare i "fizikalce" 😉! Ako niste za radove, možete nam se pridružiti dobrotvornim prilogom u bilo kojem iznosu, na račun kluba IBAN HR5323400091116019874 uz napomenu "za Marijana"! IPA Sekcija Hrvatske podržat će akciju i pokrit će dio troškove uređenja kupaone! Servo per amikeco!

27.05.2023

Straljački turnir u Čakovcu 2023!

Dana 27. i 28.5.2023. godine na streljani EKOM-a u Čakovcu u sklopu programa Dani Grada Čakovca, Streljačko društvo "Mihovil" Čakovec organiziralo je turnir Kup Grada Čakovca na kojem je sudjelovalo 59 strijelaca i 7 strijelkinja iz Hrvatske i Slovenije. U pojedinačnoj ženskoj konkurenciji Gordana Štefinec iz IPA MEĐIMURJE ŽENE bila je najpreciznija, druga je bila čakovčanka Aleksandra Bratković iz SK Špiro, dok je treća bila Marija Horvat iz IPA MEĐIMURJE. Ekipa IPA MEĐIMURJE ŽENE (Gordana Štefinec, Marija Horvat, Tatjana Crnetić) osvojila je prvo mjesto.

U muškoj brojnijoj konkurenciji najbolji sa boljom zadnjom serijom bio je Vjeran Horvat iz SD MIHOVIL, član IPA Međimurje - Čakovec. Gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini, pozdravila je natjecatelje! Bravo za članice i člana kluba, i želimo im i dalje mirnu ruku!

24.05.2023

VI. IPA moto susret u BiH!

Predstavnici IPA Međimurje - Čakovec, njih 10, sudjelovali na IPA moto susretu u Bosni i Hercegovini! Tradicionalni VI. MEĐUNARODNI MOTO IPA SUSRET “SARAJEVO –ISTOČNO SARAJEVO 2023.", održao se na području Bosne i Hercegovine, u vremenu od 24.- 28.05.2023.godine,(četvrtak- nedelja).

Dolazak gostiju bio je dana 24.05. u popodnevnim satima u hotel BM Braća Mujić, u Sarajevu. 

U četvrtak 25.05. uslijedio je turistički obilazak motorima destinacija BiH. Petak je bio rezerviran za natjecanje u streljašvu (9mm) i obilazak Olimpijskih planina. Subota je bila prepuna lijepih destinacija i druženja i završnom večerom, završilo je još jedno lijepo IPA moto druženje! Nedjeljni pozdravi i put kući. Hvala organizatorima na lijepim trenucima i prijateljskim druženjima.

Posebna zahvala vrijednim ljudima, Relji Kovač i Brankici Mijanović!  1